Mr G.A. Nandoe Tewarie

Mr. G.A. Nandoe Tewarie is in 1997 aan de Rijksuniversiteit Leiden afgestudeerd in het privaatrecht en in het bedrijfsrecht. Zij is sinds 1999 advocaat en is met haar opleiding begonnen bij Streefkerk Advocaten te Voorburg, waar zij veel te maken heeft gekregen met het aansprakelijkheidsrecht. Ook tijdens haar studie privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Leiden had dit rechtsgebied al haar bijzondere belangstelling. Inmiddels heeft zij vele jaren ervaring op dit complexe rechtsgebied. In de praktijk blijkt vaak dat na inschakeling van een deskundige advocaat de uiteindelijke schadevergoeding hoger uitvalt.

Sinds enige jaren heeft het personen- en familierecht haar bijzondere belangstelling. Thans bestaat haar praktijk voor een zeer groot deel uit dergelijke zaken en beschikt zij over een zeer ruime ervaring, zowel in het procederen als in het adviseren op dit rechtsgebied.

Zij heeft echter ook een ruime ervaring in algemene civiele kwesties, zoals het contractenrecht en bij arbeidsrechtelijke geschillen, die zij door de jaren heen heeft behandeld. Zij is een betrokken advocaat.

Vanaf 1999 tot 2003 is zij docent Recht bij het NIBE-SVV, het opleidingsinstituut voor het Verzekeringswezen geweest. Sinds 2003 is zij ook als docent aan de Nederlandse Orde van Advocaten verbonden, waar zij in het kader van de Beroepsopleiding voor advocaten het vak “praktijkleer” doceert. Mr G.A. Nandoe Tewarie is aspirant Vfas lid, lid van de Vereniging voor Familie-en Jeugdrecht, Lid van de Haagse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten en lid van de Werkgroep Artsen Advocaten.